Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
asics fuzex
#1
images: FeatureAvailable Nu op Kixify asics nimbus & eBay Twee gloednieuwe colorways van de Asics Gel Lyte 3 zijn onderweg en samen vormen ze het? Asics Gel Lyte 3 Raw Edge Pack. Als u kiest voor Beige en Tan of Blauw en Tan, laten we beide producten dan eens van dichterbij bekijken. De beide kleuren zijn geschikt voor een ruige afwerking en hebben een bovenwerk dat is opgebouwd uit een ruwe canvasachtige afwerking gecomplementeerd door het plantaardig gelooide leer genoteerd op de leren strepen en het hiellipje. Het tonale bovenwerk wordt vervolgens bovenop een witte tussenzool en bijpassende rubberen buitenzool geplaatst om de belangrijkste eigenschappen van de schoen te voltooien. 

images: KITH & nbsp; Nu verkrijgbaar op Kixify & eBay Volgende voor de Gel Lyte 3 is deze gloednieuwe colorway genaamd de? Asics Gel Lyte 3 gebleekte abrikoos. Deze versie van de? Asics Gel Lyte 3 wordt geleverd met een asics dames bovenwerk gemaakt van suède , gaas en leer. Het grootste deel van de schoen is gemaakt van suède, het leer is te vinden op de formulieren, terwijl het gaas zich op de tenen en ondervloeren bevindt. Kiezen voor een tonaal bovenwerk, de schoen wordt geleverd in twee tinten van asics schoenen Tan / lichtbruin, waarvan we aannemen dat het het gebleekte abrikozenmotief is. Contrast en diepte toevoegen aan het ontwerp van het bovendeel is de grijze gespikkelde tussenzool die hieronder is geplaatst. 

Deze versie van de? Asics Gel Lyte 3 wordt geleverd met een bovenwerk dat volledig is gemaakt van lakleder. Functies op het bovenwerk van lakleer omvatten de geperforeerde formstrips, de tonale veters, een TPU-hielkap en een reliëfmerk. Hieronder vindt u een gespikkeld middenzool en een rubberen buitenzool in gomachtige tint. Voel je deze colorway? Heb je de drang om een beetje op te vallen? Deze zullen asics sale doen. Koop vandaag nog een paar voor de verkoopprijs van $ 110. 

De? Asics Gel Lyte 5 wordt geleverd in een overwegend grijs bovenwerk gemaakt van een spiraalbodem en suède overlays. Het tonale uiterlijk van de schoen krijgt dan een gewaagde hit door de rode accenten die zijn genoteerd op de branding, neopreen bootie, voering, veters en het achterste deel van de tussenzool. De Gel tussenzool komt ook in het grijs terwijl het is afgewerkt met rode spikkels voor wat extra pop. Als je graag een paar wilt, kun je dat nu doen bij geselecteerde retailers voor $ 110. 

Hits of Blue worden ook op de schoen geplaatst, omdat ze te zien zijn op zowel de tong-branding als de RF-hit op de tongkanthouder. Eerste gedachten? Blijf op de hoogte, want er zullen zeker nog meer release-info en afbeeldingen van de schoen volgen. & Nbsp; images: Ronnie Fieg Nu beschikbaar op Kixify & eBay Als je van Gel Lyte 5s houdt zoals ik, bekijk dan deze twee nieuwe aankomende kleuren die deel uitmaken van het? Asics Gel Lyte 5 Outdoors-pakket. Gezegd om door wandelen geïnspireerd kleurenschema te zijn, laat een kijkje nemen naar beide aanbiedingen. 

images:? 43einhalbVerkrijgbaar asics fuzex nu op Kixify & eBay Asics heeft de dames niet vergeten als het gaat om het geheel nieuwe Asics Gel Sight Japanese Denim Pack. Hier kijken we naar het paar dat is ontworpen voor alle #ChicksOnFire.Geopend om te gaan met een vrouwelijk kleurenpalet, heeft deze Gel Sight een combinatie van crème / beige / pinkr die is geconstrueerd uit Japans Denim op de meerderheid van het bovenwerk met subtiele leren details op de branding. Andere details zijn roze veters, een halfdoorschijnende roze hielkap, witte tussenzool en roze buitenzool. Dames kunnen [Image: asics fuzex-745nys.jpg] nu een paar scopen bij geselecteerde retailers voor $ 140.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


Forum software by © MyBB

Theme byTucker933